Workshops & Cursussen

Workshops & Cursussen

NIEUW SEIZOEN aug-dec 2017

OPEN ATELIER VOOR VOLWASSENEN
NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR BEL VOOR MEER INFO: 0627464843

NIEUW SEIZOEN aug-dec 2017 

OPEN ATELIER VOOR VOLWASSENEN

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR BEL VOOR MEER INFO: 0627464843
Voor beginners en gevorderde tekenaars en schilders in diverse technieken met maximaal 8 cursisten. Door dat ik om de week les geef op maandag, dinsdag of donderdag zou dit een motivatie kunnen zijn om thuis ook te schilderen. We werken individueel dus niet gezamenlijk aan het zelfde onderwerp. Dit houdt in dat u zelf voor een onderwerp zult moeten zorgen. Thuis voorwerken door de schets al op te zetten bespaard ook weer les tijd. Probeer de les dan ook zo effectief mogelijk te gebruiken. Ik stuur u en help u verder met uw werkstuk. Vergeet niet om eigen materiaal mee te nemen vb: papier, potlood, gum maar ook schildersdoek, canvas, verf, penselen en pallet. De lessen zijn incl. koffie/thee en koek (excl. materiaal zelf mee te brengen) ezels en tafels etc. aanwezig.

Prijs per les € 16,=**

EXTRA mogelijkheid: Prijs per les incl. gebruik acrylverf €19,= penselen, ondergronden en pallet dienen wel zelf meegenomen te worden.

 

Wil je liever 1x per maand? Dat kan zet dan de data vast die je wilt en betaal deze om zeker te zijn van je plek*

*Bij ziekte van de cursist/ afmelden van deelname ingeplande les (1x p.mnd) is inhalen niet mogenlijk. U heeft ook geen recht op restitutie van het les bedrag.

**Bij ziekte van de cursist die gehele periode volgt is inhalen alleen mogelijk binnen 2 weken van ziekteverzuim en mits er plek is. Is er geen plek dan vervalt de inhaal beurt. Restitutie van het les bedrag is niet mogelijk. 

CURSUSDAGEN

sommige data nog plek bel gerust voor meer informatie 0627464843
MAANDAGMIDDAG OM DE WEEK 13:00-15:30 UUR

A: september 4, 23 oktober 9, 30 november 13, 27 december 11

B: september18 oktober2, 23 november 6, 20 december 4, 18

DINSDAGMIDDAG OM DE WEEK 13:00-15:30 UUR

C: september 5, 19 oktober 3, 24 november 14, 28 december 12

DONDERDAGMIDDAG OM DE WEEK 13:00-15:30 UUR 

E: augustus 31 september 14, 28 oktober 12, 26 november 9, 23 december 7, 21 

WORKSHOPS:

ZATERDAG 9 SEPTEMBER 10:00-15:30UUR

ACHTERGRONDEN KLEURENDAG

Op deze dag glaat Julia Woning aan de slag met jullie hoe je de achtergronden van een kleurplaat kan opleuke. stempelen, sjablonen, panpastel, inktense, graphik line painters allerlij technieken die je nog niet wist komen voorbij. Echt voor iedereen die met kleuren bezig is of dit nu voor stempels, kaarten, kleurplaten of in je eigen tekeningen is. Je hoort en ziet dé kleurtips, maar vooral zelf uitproberen. Al met al een leerzame dag.

Workshop inclusief materiaal, koffie, thee, koek en lunch kost p.p. € 49,= 

 

ZATERDAG 16 SEPTEMBER 10:00-15:30UUR

KLEURTECHNIEKENDAG

Op deze dag laat Julia Woning kleurmaterialen van de verschillende merken zien en legt zij de diverse kleurtechnieken uit. De kleurenleer wordt kort besproken, huidstinten en schaduw werking passeren en er is tijd om de technieken en materialen te proberen in een kleurplaat. Echt een basis voor iedereen die met kleuren bezig is of dit nu voor stempels, kaarten, kleurplaten of in je eigen tekeningen is. Je hoort en ziet dé kleurtips, maar vooral zelf uitproberen. Al met al een leerzame dag.

Workshop inclusief materiaal, koffie, thee, koek en lunch kost p.p. € 49,= 

 

ZATERDAG 7 OKTOBER 10:00-15:30UUR LOKATIE DOE@DING

Spijkenisse daar ook inschrijven!! nog enkele plaatsen 

DERWENT INKTENSE BLOCKS EN POTLODEN

Op deze dag van 5.5uur gaat Julia je de diverse kleur en aquarel technieken uitleggen met de inktense producten van Derwent. Hoe werkt dit product en wat is nu zo anders dan de andere aquarel potloden. Wees gewaarschuwd als je eenmaal weet hoe hiermee te werken wil niets anders meer :-) Zowel voor de kleurder, stempelaar, kaartemaker, mixedmedia en tekenaars onder ons een leerzame dag.

workshop incl. materiaal, koffie, thee, koek en Lunch kost p.p. € 49,=

 

ZATERDAG 28 OKTOBER 10:00-15:30UUR

KIJKEN, TEKENEN EN KLEUREN MET PROCOLOURHET NIEUWSTE KLEURPOTLOOD VAN DERWENT ;-)

Een ochtend kijken, tekenen en ik help je opweg om te leren kijken, meten en tekenen om daarna dat gene wat je hebt getekend te kleuren met het nieuwste kleurpotlood van Derwent Procolour. Maar kleurplaten zijn ook aanwezig 

Kijk voor meer informatie op: http://www.juliawoning.com/cursussen.html 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »