Mixed Media Winsor & Newton

Mixed Media Winsor & Newton

Ik had van Colourpencils 2 super mooie setjes Promarkers thuis gestuurd gekregen om uit te proberen, om te kijken hoe het ging om te mixen met de potloden van dit merk.

Ik wil Colourpencils hiervoor bedanken.

De setjes bestaan uit Skintone Set 1 en Skintone Set 2.

Dit was mijn allereerste keer dat ik met Promarkers moest gaan werken, ik heb bij deze plaat alleen de 1e laag van de Skintone en 1e laag van haar haren gedaan.

Daarna ben ik gaan kleuren met mijn potloden, en tot boven mijn verwachting vond ik zelf dat het goed gegaan is, hierna komt er zeker een vervolg, maar dan met een heel YouTube filmpje.

Ik heb geen marker papier gebruikt maar ik heb Dessi ~Drawing 120 grams van Clairefontaine gebruikt. Die ik ook van Colourpencils mocht uitproberen voor de platen die ik ging kleuren. Natuurlijk drukt de Promarker door ivm de alcohol die erin zit. Wat mij wel op viel was dat deze Promarker niet zo bleed als een andere marker, ik bedoel hiermee de goedkopere versie.

Ook heb ik bij deze plaat gebruik gemaakt van de Aquarel potloden en daarover de gewone potloden er overheen gebruikt, en ook dat ging goed.

Ik heb bij de tandwielen op de plaat gebruik gemaakt van de Charcoal potloden, die in het blikje schetspotloden zitten, ook van de lijn Studio Collection, ( die review ik helaas niet omdat ik totaal niet kan tekenen.) Ook deze is te koop bij Colourpencils.eu.

Hieronder is wel een filmpje te zien van de plaat, ik heb van elke kleur die ik gebruikt heb een foto gemaakt, en verwerkt in een filmpje.

De plaat is van Lauracolorstoo, die te vinden is op Etsy.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »