Winsor & Newton Colourpencils 48

Winsor & Newton Colourpencils 48

Ik zou ik niet zijn als ik gelijk begin met de kleurpotloden, ben eerst een kleurenkaart gaan maken, de kleurenkaart heb ik geprint op Winsor & Newton papier, die ik hier later bij toe zal voegen, en ik kwam er heel vlug achter dat ik ze onwijs fijn vind kleuren, kort gezegd ik ben verliefd. Ze zijn naar mijn ervaring zacht, ze liggen heel fijn in je hand(en).

Ik ken het merk Winsor & Newton wel maar ik wist niet dat zij ook potloden hebben. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat ze deze sinds kort dan ook hebben.

Het eerste wat mij opviel was dat het een heel strak blik is, van aluminium en alleen hun merk staat erop.

Ik zou ik niet zijn als ik gelijk begin met de kleurpotloden, ben eerst een kleurenkaart gaan maken, de kleurenkaart heb ik geprint op Winsor & Newton papier, die ik hier later bij toe zal voegen, en ik kwam er heel vlug achter dat ik ze onwijs fijn vind kleuren, kort gezegd ik ben verliefd. Ze zijn naar mijn ervaring zacht, ze liggen heel fijn in je hand(en).

Wat ik zelf heel fijn vind is dat je ze heel erg spits kunt slijpen zonder dat de punt afbreekt.

Wat mij ook erg op viel was normaal gesproken slijp ik altijd gelijk de potloden maar dat is bij deze potloden niet nodig.

Het kleuren gaat ook super fijn je kan vele lagen opbrengen zonder dat het moeilijk gaat worden.

Ze hebben een dikke kern, ze zijn op olie basis,hoog gepigmenteerd en ook een goede lichtechtheid.

Ze zijn heel erg fijn om gedetailteerd te doen, zoals portretten, landschappen en voor te schetsen. Blenden gaat heel erg fijn met deze potloden.

De potloden zijn van de serie Studio Collection ze hebben 3 verschillende blikken, met 12, 24 en 48 potloden.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »